SCOTTIEGO: COM JUGAR-HI

ScottieGo!

Descarrega l’aplicació.
ScottieGo!

Selecciona una tasca i troba’n la solució.
ScottieGo!

Ordena bé les fitxes per crear el programa adient.
ScottieGo!

Utilitza l’aplicació per fer una foto de la solució o enregistrar-la en vídeo.
ScottieGo!

Comprova amb el teu dispositiu electrònic si has fet bé la tasca.

  • El joc consta de 91 tasquesclassificades en 10 mòduls que proporcionaran hores i hores de diversió i aprenentatge.
  • El joc de taula conté 179 fitxes per escriure els programes, un manual d’usuari, un tauler de joc i un número de llicència. No inclou el dispositiu mòbil.
  • El jugador o jugadora seleccionará una tarea en la aplicación y escribirá un programa colocando sobre el tablero las fichas necesarias en el orden correcto. El programa controlará los movimientos de Scottie, el personaje principal.
  • Tot seguit, el jugador o jugadora escanejarà el programa utilitzant l’aplicació Scottie Go! instal·lada al seu ordinador, telèfon mòbil o tauleta.
  • Un cop escanejat el programa, l’Scottie durà a terme a la pantalla del dispositiu seleccionat les instruccions disposades sobre el tauler de joc.
  • El jugador o jugadora comprovará llavors si ha realitzat la tasca correctament.

ScottieGo!

  • El joc està pensat per a nens i nenes de més de 6 anys. Tot i que és possible jugar-hi individualment, Scottie Go! resultarà encara més divertit en equips formats per 2 o 3 persones.
  • El nostre consell és que un adult ajudi els menuts de la casa en els primers nivells del joc.

ScottieGo!


ScottieGo!

ETAPES DEL JOC

1. Descobrir la tasca


L’aplicació assignarà una tasca al jugador o jugadora, que haurà de llegir-la bé, analitzar-la i, a continuació, pensar en la seqüència d’ordres necessària perquè l’Scottie arribi al lloc indicat, eviti un obstacle, reculli un objecte, accioni un mecanisme, etc. La combinació de totes aquestes accions li permetrà d’assolir l’objectiu fixat.

2. Escriure les ordres


El jugador o jugadora començarà a escriure les ordres. Sempre haurà de posar en primer lloc la fitxa Inici i en l’últim, la fitxa Fi. Entre aquestes dues, es col·locarà la seqüència d’ordres. Per a algunes, és possible que també faci falta afegir algun paràmetre, com per exemple el nombre de passos que haurà de fer un dels personatges.

3. Comprovar la solució


En prémer el botó de la càmera, s’activarà la funció d’escaneig que enregistrarà, detectarà i interpretarà l’ordre proposada, i la transformarà, en la fracció d’un segon, en els moviments de l’Scottie. L’aplicació també analitzarà la idoneïtat de l’ordre i comprovarà si s’han assolit els objectius. Un cop completada la tasca, el jugador o jugadora rebrà un missatge de retroalimentació. Si l’ordre és correcta, l’Scottie durà a terme la tasca; si no, s’haurà de tornar a escriure. Si l’ordre és massa llarga, se li demanarà que l’optimitzi (és a dir, que l’escurci).